Minvin.com

Årets Nytårschampagne er på lager igen.

Minvin.com har igen fået Pierre Boevers eksklusive Grand Cru Champagner hjem. Den årlige produktion er på blot 16.000 flasker fordelt på 5 forskellige Champagner. Thomas Boever, som er indehaver, ejer 12 ha. vinmarker i Louvois – en af de kun 17 byer, som har tilladelse til at fremstille Grand Cru Champagne.

Fragtfri levering.

Husk at du ved køb for over DKK 2.000,- får gratis levering.


Carte Blanche Grand Cru Brut, Pierre Boever

Carte Blanche Grand Cru Brut
Pierre Boever, Champagne, Frankrig

Champagnen er produceret fra egne Grand Cru marker i Louvois. Farven er svagt gullig. Duften har noter af melon, citronskal og brødkrumme. Champagnen er frisk og frugtagtig og har elementer af æble og melon og en anelse brødkrumme. Den har fine bløde bobler, og den passer fint til de fleste fiske- og skaldyrsretter samt fjerkræ og salater. Den er særlig velegnet som aperitif.
Mere info

DKK 229,00

(Fåes også i magnum)

Cuvée Speciale Bastien-Thomas Grand Cru Brut, Pierre Boever

Cuvée Speciale Bastien-Thomas Grand Cru Brut
Pierre Boever, Champagne, Frankrig

Champagnen er produceret på 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay og sammenstukket af de bedste druer fra et enkelt år fra flere af Thomas Boevers Grand Cru marker. Farven er lys gul. Duften er ren og elegant med en fin æbletone og lidt brødkrumme. Smagen er frugtig med en god syre. Der er noter af ristet smør - i næsen er den rund og den har en meget lang eftersmag med æble og citronskal i finishen. Champagnen er perfekt til lette fiske- og skaldyrsretter, salater og kylling meget velegnet som aperitif.
Mere info

DKK 249,00


Carte d'Or Millésimé Grand Cru 2010, Pierre Boever

Carte d'Or Millésimé Grand Cru 2010
Pierre Boever, Champagne, Frankrig

Denne meget fine årgangschampagne er sammensat af 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay. Farven er lys gul. Duften er ren og blomsteragtig med noter af melon og en anelse brødkrumme. Champagnen er meget velafbalanceret og har en meget elegant frugtsmag med toner af rød grape, æble og ananas. Den har små fine bobler samt en meget karakteristisk smag af brødkrumme. Syren er behagelig og fyldig. Passer fortrinligt til de fleste fiske- og skaldyrsretter, salater og kylling, ligesom den er perfekt som aperitif. Pierre Boevers champagner er ægte håndværk par excellence, en afspejling af producentens liv og personlighed.
Mere info

DKK 269,00


Carte d'Or Millésimé Grand Cru 2009 Magnum, Pierre Boever

Carte d'Or Millésimé Grand Cru 2009 Magnum
Pierre Boever, Champagne, Frankrig

Årgang 2009 er en topårgang, som i diverse vinguides og årbøger på en skala fra 1 – 10 er årgangen vurderet 8 – 10.
Mere info

DKK 629,00


Klik ind på www.minvin.com og bestil med det samme.

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrev fremover – så klik her for at afmelde dig.
(Sendt til )

.